O nama

"Dobrodošli u URBN MASKE!

Mi smo strastveni tim koji se posvećuje pružanju stilskih i kvalitetnih maski za iPhone. Naša online prodavnica specijalizovana je za prodaju i distribuciju maski koje ne samo da pružaju zaštitu vašem dragocenom uređaju, već i naglašavaju vaš jedinstveni stil.

URBN MASKE je osnovan 2020. godine na Instagramu, a od tada smo rasli i razvijali se, uvek sa fokusom na našu strast prema modi i tehnologiji. Naš cilj je bio pružiti našim kupcima najbolji izbor maski koje kombinuju eleganciju i funkcionalnost.

U srcu našeg brenda je posvećenost kvalitetu. Svaka maska koju nudimo pažljivo je odabrana kako bismo osigurali najbolje materijale i izradu. Naš tim sarađuje sa pažljivo odabranim partnerima kako bismo vam pružili proizvode koji ispunjavaju vaša očekivanja.

Ali to nije sve! Pored maski za iPhone, takođe nudimo i futrole za AirPods, dizajnirane da zaštite vaše bežične slušalice i pruže im moderan izgled.

URBN MASKE je više od puke prodavnice. To je mesto gde se spajaju kreativnost, inovacija i ljubav prema tehnologiji. Svakodnevno radimo na osmišljavanju novih i uzbudljivih modela kako bismo vašem iPhone-u i AirPods-u pružili dodatni sjaj.

Osim što pružamo vrhunski izbor maski i futrola, naš tim za korisničku podršku je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bilo da vam je potrebna pomoć pri izboru savršene maske ili futrole, ili imate pitanja o isporuci, tu smo da vam obezbedimo najbolje iskustvo kupovine.

Hvala što ste nam ukazali poverenje i što ste deo URBN MASKE zajednice. Vaša podrška nam daje snagu da nastavimo stvarati proizvode koji će vas inspirisati i oduševiti.

S ljubavlju,
Tim URBN MASKE"